Hyvää uutta vuotta 2020!

Hyvää uutta vuotta 2020!

Entisöinti poka puhaltaminen lakka

Ikkunaisen vuosi 2019 on ollut mukavan vilkas ja työntäyteinen. Vaikka sää on asettanut haasteita töiden valmistumiselle ja materiaalien saaminen on välillä takkuillut, niin ne taitavat kulua osana tähän hommaan. Viimeiset asiakastyöt päättyvälle vuodelle toimitin vielä reilun viikkoa ennen joulua. Kokonaissaldoksi tuli yli neljäkymmentä kunnostettua ikkunaa ja ovea – joukossa mielenkiintoisia ja haastavia, erilaisia töitä pikkuisesta possulan ikkunasta isoihin kartanon parioviin ja kookkaista irtokarmeista ullakon pikkuikkunaan. Lämmin kiitos asiakkaille luottamuksesta.

Töiden aikatauluttaminen ja organisointi helpottuu tulevana vuonna joulukuussa verstaan yhteyteen valmistuneen erillisen maalaamohuoneen myötä. Vuoden 2020 hankintasuunnitelmissa on isompi auto kuljetusten helpottamiseksi

Tulevana vuonna aion ennättää ikkunoiden ja ovien kunnostamisen lisäksi opettaa näitä taitoja Kotkan Opistossa, siellä tulossa parikin lyhytkurssia ikkunaentisöinnistä. Keväällä 16.5 on valtakunnallinen ikkunapäivä, ja silloin on Ikkunaisen verstaalla avoimet ovet, toki sinne saa tulla muulloinkin. Webmaster eli poikani Luukas painostaa päivittämään nettisivuja, joten tännekin on uutta luvassa.

Jos hyvin käy, ei allekirjoittaneella ole ensi vuonnakaan aikaa kunnostaa omia ikkunoita. Hyvä niin!

Siispä oikein hyvää vuotta 2020, ollaan yhteydessä!

Vuosi 2019 oli mukavan työntäyteinen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *